SIYOU ontwikkelt mobiele apps die ons dagelijks werk makkelijker maken, met één klik op de knop. Wij begrijpen dat je meer wil dan alleen een leuk plaatje in een app.

Heb jij een oplossing nodig, of heb je een geweldig idee voor een app? Kom eens langs voor een kop koffie en een goed gesprek.

Wij werken voor


Portfolio

Werfapp voor natuurmonumenten

In samenwerking met onze partner Streetwise mocht SIYOU een werf app ontwikkelen voor Natuurmonumenten. Met behulp van deze app worden donateurs geworven voor het goede doel. Een slim formulier, een koppeling met een online workflow omgeving en de geautomatiseerde afhandeling van donaties zijn allemaal door SIYOU ontwikkeld.

SIYOU ontwikkelt regelmatig werf apps voor goede doelen. Zo mogen we onder andere ook KWF Kankerbestrijding, SOS Kinderdorpen, Fonds Slachtofferhulp, Cordaid Memisa, Cordaid Kinderstem en Warchild tot onze klanten rekenen.

Intranet app voor bouwbedrijf Coen Hagedoorn

In opdracht van Coen Hagedoorn Bouwgroep ontwikkelde SIYOU de nieuwe responsive corporate website en een intranet app.

Alle 400 medewerkers van Coen Hagedoorn maken gebruik van de app. Zo is er een eigen InstaCoen foto omgeving waar medewerkers beelden kunnen delen vanaf de bouwlocatie. Verder vind je er nieuws, notificaties, verjaardagen en reglementen.

SIYOU biedt een fullservice traject aan. Van concept, design, ontwikkeling tot oplevering in de app stores.

Connecties met (bijna) alle databases, cms-en en api's mogelijk

SIYOU ontwikkelt (native) apps geschikt voor iOS, Android en web

Een design op maat gemaakt voor uw project

Ook de ontwikkeling is bij SIYOU in goede handen

Dé App voor Vakliteratuur

In samenwerking met Ingressus heeft SIYOU de Vakliteratuur App ontwikkeld. Deze app brengt alle gratis en betaalde kennisbronnen, digitale tijdschriften, artikelen en publicaties samen in een handzaam formaat. De app zorgt ervoor dat je vakkennis up-to-date blijft.

De Vakliteratuur App is geschikt voor alle Smartphones en Tablets met Apple iOS of Google Android.

Meer informatie

Hartfilmpjes maken met de Livv app

In opdracht van Livv Mobile Health werkt SIYOU aan een geweldige nieuwe app. Maak zelf een hartfilmpje (ECG) via je mobiel en laat ‘m analyseren door een medisch team.

Meer informatie